Calculator sexului bebelusului

In perioada sarcinii o sa auziti destul de des sau o va intrebati singuri, va fi fetita sau baiat? Iata ce prezice calculatorul nostru si care sunt metodele recomandate prin care puteti afla cu exactitate sexul copilului.

Acest calculator nu are la baza un rezultat stiintific, trebuie tratat ca atare, ecografia, amniocenteza si testul de vilus corionic CVS raman cele mai sigure metode de afla sexul bebelusului. Citeste un articol detaliat La cate saptamani se poate vedea sexul bebelusului?

Va fi baiat sau fata ?

Viitorii parinti dar si familia sau apropiatii vor sa afle cat mai curand sexul copilului inainte de nastere. Avem o traditie populara bogata superstitii, legende si zicatori in aceasta privinta. Veti intalni tot felul de povesti, de la forma burticii, ce ii place sa manance viitoareai mamici pe perioada sarcinii, pana la pozitia adoptata in timpul raportului sexual se zice ca pot prezice sexul copilului.

Sexul copilului dupa calendarul chinezesc

Sexul copilului dupa calendarul chinezesc

Tabelul lunar chinezesc are o acuratete de minim 50% si este considerat una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil, bazat pe varsta mamei si pe luna in care a fost conceput bebelusul. Rezultatul nu are la baza teste confirmate sau teste medicale.

Bataile inimii si sexul bebelusului

Bataile inimii si sexul bebelusului

Testul cu bataile inimii nu a fost confirmat medical, asa ca nu este o metoda sigura. Se spune ca daca bebelusul are peste 140 de batai ale inimii pe minut poate fi fetita iar sub 140 de batai pe minut ar putea fi baietel.

Traditia populara

Va fi baiat daca:
– Daca bebelusul are sub 140 de batai ale inimii pe minut.
– Pofta de lucruri sarate sau mai condimentate.
– Sarcina este asezata jos si burta este sub forma tuguiata.
– Daca urina are o culoare galben stralucitor.
– Sanul drept este mai mare decat stangul.
– Nu sunt greturi in primul trimestru de sarcina.

Va fi fetita daca:
– Daca bebelusul are peste 140 de batai ale inimii pe minut.
– Pofta de alimente dulci. dulciuri in general.
– Sarcina este asezata sus si burta are forma rotunda.
– Daca urina este limpede.
– Sanul stang este mai mare decat cel drept.
– Daca pozitia de dormit este pe partea dreapta.
– Daca apar pete pe fata, buze umflate.

Testul cu sarea
In anumite zone din tara se mai apeleaza la testul cu sarea, se aseaza gravidei putina sare in cap, fara sa stie. Daca duce prima data mana la nas sau la ochi, atunci bebelusul va fi baietel, daca va duce mana la gura va fi fetita.

Testul cu verigheta
Un alt mit este acela al testarii cu verigheta. Se aseaza verigheta legata cu o ata deasupra burtii gravidei, daca se va invarti va fi fetita iar daca atarna ca un pendul va fi baiat.

Testul cu acul
Se infasoara acul intro batista sau un servetel fara ca gravida sa vada apoi va trebui sa il ia in mana, daca va prinde acul de varf bebelusul este baietel, iar daca il va apuca de gamalie va fi fetita.

Testul cu bicarbonat de sodiu
Se spune ca are o acuratete destul de mare, aproape de 80%. Acest test este simplu de facut, trebuie doar sa amesteci doua lingurite de bocarbonat de sodiu in urina ta, daca sfaraie va fi baiat, iar daca nu se intampla nimic va fi fata.

Parul
Se zice ca gravidele carora li se va accentua pilozitatea vor naste un baiat.

Greutatea
Gravidele care se ingrasa in timpul sarcinii mai mult in zona abdomenului si bazinului vor naste nìbaieti, iar cele care se ingrasa peste tot vor naste fete.

La voi care a functionat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.