ever.toys

Un altfel de biblioteca, nu doar cu carti, ci si cu jucarii si jocuri

Vreau sa va povestesc despre aceasta biblioteca moderna (Evertoys https://ever.toys/ )care ne ajuta sa scapam de haosul creat in casa de multele jocuri si jucarii cumparate, folosite cateva zile, o saptamana-doua, apoi date uitarii.Nu stiu cum este la voi, dar casa noastra, avand doi copii, este plina de jocuri, jucarii si carti.

Desi periodic facem ordine si donam ceea ce nu mai folosim, tot cumparand mereu altele si altele, mai ales pentru piticul de un an jumate, se tot acumuleaza cantitati semnificative. Asa ca a fost bine venit articolul despre aceasta biblioteca, mai ales ca abonarea a venit cu o reducere.

ever.toys

Va voi da in final codul prin care si voi puteti beneficia de 50% reducere in primele doua luni, indiferent de abonamentul lunar ales.

Dar sa va povestesc putin cum functioneaza: in aceasta biblioteca gasiti jucarii de tot felul, Lego, Playmobil, pe baza de magneti sau de lemn, boardgames, de tip STEM, roboti, coding si multe altele plus vreo 500 de carti.

Jucariile, jocurile si cartile sunt impartite pe categorii, atat in functie de varsta cat si de pasiunile copilului, deci va va fi foarte usor sa gasiti rapid ceva pe placul copiilor. Abonamentul de baza include doua jucarii, o carte si un transport inclus pe luna cu 89 lei. Puteti comanda cat de des vreti dar veti plati o extra taxa de 29 lei pentru fiecare tansport in plus. De asemenea puteti adauga o jucarie suplimentara cu 30 lei,doua carti suplimentare cu 10 lei, sau o jucarie Megatoy cu 70 lei.

Puteti pune pe pauza abonamentul oricand vreti sau il puteti intrerupe cand vreti. O puteti face din contul vostru si tot ce trebuie sa faceti este sa returnati ultimele jucarii comandate.

Nu uitati ca primele doua luni puteti testa cu 50% reducere. Trebuie doar sa folositi acest cod la inregistrare: Edith-DJLE-EWV-2J2

Distribuie
 

Leave a reply