buzzstore campania Persil DISCS 4 in 1

Buzzstore campania Persil DISCS 4 in 1

Persil DISCS 4 in 1

Pentru aceasta campanie de testare de la BUZZStore m-am aflat si eu printre norocosi,asa ca de curand am primit coletul ce continea:
-o cutie detergent automat capsule Persil Discs 4in1 Color
-o cutie detergent automat capsule Persil Discs 4in1 Regular
-zece mostre Persil Discs 4in1 pentru prieteni
-unsprezece pliante informative
-un tricou personalizat

Persil Discs 4 in 1 este o capsula cu 4 camere, care asigura 4 beneficii intr-un singur produs, in forma de disc. Are o combinatie unica de ingrediente care actioneaza asupra petelor dar in acelasi timp protejeaza tesatura, conferindu-i prospetime, stralucire si parfum de lunga durata.

De la prima spalare am remarcat cat sunt de simplu de folosit: se pune un disc in cuva, dupa care se adauga rufele. Avand cele 4 camere cu detergent se evita supradozarea, fiind foarte eficiente în curatarea tuturor petelor.

Aceste discuri mi se par foarte practice dar si eficiente, au indepartat chiar si pete dificile, pete mai vechi .Curata foarte bine rufele, confera stralucire si mirosul este uimitor.

Le recomand tuturor, merita incercate si multumesc BuzzStore si Persil pentru ca mi-au oferit aceasta oportunitate de a le testa. Dupa testare pot afirma ca sunt total de acord cu cele patru beneficii prezentate de Persil:
- Îndepărtează petele
- Oferă strălucire
- Prospeţime de lungă durată
- Îngrijeşte ţesăturile

buzzstore campania Persil DISCS 4 in 1

buzzstore campania Persil DISCS 4 in 1

De asemenea, toti prietenii carora le-am oferit spre testare mostrele, si pliantele din colet, au fost foarte multumiti de calitatea acestora, multi le vor cumpara cu siguranta.

Distribuie
 

Leave a reply