Ce flori se pot folosi la realizarea unor Buchete Mireasa?

Ce flori se pot folosi la realizarea unor Buchete Mireasa?

Frumusetea si eleganta unui buchet de mireasa depinde de florile folosite si de modul in care au fost aranjate in buchete mireasa. Pentru buchetele de nunta se vor alege doar flori deosebite, flori proaspete care sunt preferate de mireasa si pe care aceasta le cunoaste deja. De la trandafiri pana la bujori sau orhidee, pana crizanteme sau irisi, orice flori se pot asocia in buchete, depinde doar de imaginatia florarilor cu experienta si de dorintele clientelor. Pentru a nu gresi trebuie sa va sfatuiti cu florarii inainte de a lua o decizie in privinta personalizarii si sa combinati doar florile care sunt apropiate si cromatic, dar si din punct de vedere al parfumului.

Buchete mireasa trandafiri

Cele mai populare Buchete Mireasa raman cele cu trandafiri multicolori sau intr-o singura culoare. Trandafirii sunt rezistenti, arata foarte bine, se pot integra in orice buchet singuri sau alaturi de alte flori cu rol ornamental, au un parfum placut si se potrivesc de minune cu evenimentul fericit din viata oricarui cuplu. Daca se folosesc trandafiri buchetele se vor personaliza mai usor, e mai simplu sa lucrezi cu trandafiri de calitate. In plus trandafirii se gasesc mereu, indiferent de perioada din an in care are loc nunta, culorile obtinute pot fi si unele mai deosebite mai ales ca trandafirii rezista bine si la diverse experimente in acest sens.

Cu buchetele de trandafiri stii ca vei avea Buchete Mireasa pe care te poti baza oricand, care nu au conditii speciale de transport sau de depozitare, rezista bine la umezeala sau la schimbari de temperatura. Floraria de Vis are o multime de variante de buchete de trandafiri rosii sau cu alte culori la preturi foarte bune, gata de livrare imediat ce se plaseaza si se confirma o comanda. Trandafirii pentru buchetele de nunta sunt alesi in asa fel incat sa se potriveasca foarte bine momentului si sa ofere buchetului o eleganta desavarsita si o estetica impecabila.

Buchet mireasa orhidee

Pe langa Buchete Mireasa cu trandafiri multicolori mai putem comanda chiar si de la Floraria de Vis buchete pentru nunta din orhidee. Orhideele sunt flori pline de eleganta, cu un exotism pronuntat, extravagante prin definitie, se potrivesc perfect in buchetele de lux si in cele cu preturi bune deopotriva. Un buchet de orhidee va atrage atentia imediat si va impresiona cu siguranta la orice nunta, orhideele miros foarte frumos, pot fi de mai multe culori si sunt foarte usor de inclus in orice buchet personalizat. Ele se pot asocia si cu alte flori de lux sau cu flori obisnuite, dar apropiate din punctul de vedere al calitatii in asa fel incat sa obtinem Buchete Mireasa cat mai interesante si mai usor de folosit in ziua cea mare. Chiar daca sunt ceva mai greu de gasit, orhideele pot fi o alegere foarte buna pentru buchetele de mireasa mai ales daca nunta are loc primavara sau vara.

Buchete mireasa si nasa

In topul preferintelor pentru buchete de mireasa si de nasa se afla si buchetele cu lalele. Lalelele sunt flori care miros exceptional, se gasesc in toate ofertele florariilor online si e foarte simplu sa le integrezi in orice buchete de flori pentru evenimente speciale. Buchetele de lalele vor arata si ele foarte bine, vom avea nuante diverse si culori originale, lalelele sunt foarte rezistente chiar daca par mai plapande decat alte flori, vor face fata unei zile incarcate si unui transport in conditii normale. Marele lor avantaj tine de faptul ca se vor putea asocia rapid cu alte tipuri de flori si vor da un plus de eleganta si de rafinament unui buchet de nasa sau de mireasa.

Distribuie
 

Leave a reply