O casa plina de galagie este sanatoasa

O casa plina de galagie este sanatoasa

Uneori, cand iesi din rutina obisnuita si ai ocazia sa ramai in tacere, fara actiune, vezi tot haosul a ceea ce se intampla in jurul tau. Nu este usor sa stai pe un scaun sau intins in pat, atunci cand exista atatea ispite peste tot. Creierul, obisnuit sa munceasca mecanic, este pierdut.

Cand exista liniste in jurul tau si nu ai nimic de facut sau de-a face cu cineva, este foarte greu sa rezisti intr-o casa. Adesea, te vei ocupa cu lucruri oribile, doar sa nu te infasori in liniste.

familie

O casa plina de galagie e mai sanatoasa decat o casa plina de liniste

Galagia dintr-o casa plina este mai sanatoasa si este un sentiment instantaneu de bucurie si recunostinta pentru darul vietii si constientizarii. Acesta este opusul absolut al plictiselii ucigase si zdrobitoare. Incearca sa te dedici complet unor activitati zgomotoase, de exemplu, sa te joci cu copiii tai zgomotosi si te vei simti mai sanatos ca niciodata. Ramai pe linia de plutire cu orice pret si nu te lasa invaluit in liniste. Daca reusesti acest lucru, vei simti ca ai luat o gura de apa dupa cateva zile de ratacire prin desert.

Cheia succesului consta in a accepta ca ocasa plina de galagie e mai sanatoasa decat o casa plina de liniste si de a invata sa-i faci fata. Aceasta este singura modalitate de a exista intr-un mediu cu totul uman si vital. Numai in acest fel se poate respira intr-un vid. Este important sa ai capacitatea, innascuta sau dobandita, de a gasi partea inversa a rutinei cu tot felul de prostii, repetitii si complicatii fara sens.

Cu alte cuvinte, fii viu si uman. Uneori este util sa-ti complici in mod special viata si nu sari peste gard in cel mai linistit loc, deoarece tacerea nu este sanatoasa pentru psihic si trebuie sa apreciezi ca zgomotul, desi este dificil, este mult mai sanatos.

Distribuie