Castiga bani, facand cumparaturi online prin Bonusway

Suntem convinsi ca faci multe cunparaturi online si aici ne referim la tot, de la haine, rezervari online pentru cazari, bilete de avion, electrocasnice si tot ce ai nevoie pentru tine si familia ta. Ce ai zice daca ti-am spune ca exista un site care iti ofera bani daca faci cumparaturile prin intermediul lor? Stiu, probabil ai zice ca iti este ciuda ca nu ai aflat mai demult de el.

Sistemul celor de cashback de la bonusway.ro este simplu si mai ales este transparent! Magazinul castiga din vanzari, Bonusway castiga din comisionul pe care il primeste de la magazinul respectiv, iar tu primesti un procent (inapoi in cont) din valoarea cumparaturii pe care o faci.

Bonusway este unul dintre cele mai mari site-uri de cashback din Romania

bonyway

Nu exista costuri suplimentare si nu presupune niciun efort din partea ta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi magazinul respectiv prin intermediul site-ului Bonusway.

Cum functioneaza? O sa va explicam pas cu pas ce sa faceti economii atunci cand cumparati online si cum puteti castiga din casback.

Intrati pe www.bonusway.ro si dati click pe inregistrare.

Va puteti inregistra folosind contul facebook sau prin e-mail.

bonusway-cum functioneaza

Click in dreapta magazine, selectați ce categorie va intereseaza.

magazine bonusway

Alegeti magazinul cu oferta care va intereseaza si faceti cumparaturile.
Veti fi redirectionati catre magazin dupa click.

Finalizati comanda si la scurt timp veti primi un mesaj de confirmare pe contul vostru de bonusway. Bonusurile acumulate vor aparea in contul personal Bonusway. Odata ce suma bonusurilor va depasit pragul minim de retragere de 50 de lei, banii pot fi transferati in contul bancar.

Suna interesant?